Μήνυμα Διεύθυνσης

Η εταιρεία «ΘΕΟΧΑΡΗΣ Θ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» με το Διακριτικό τίτλο Εκπαιδευτικός όμιλος  «Σταθμός Γνώσης» ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2003 στο χώρο της εκπαίδευσης των Ξένων Γλωσσών και της Πληροφορικής στην περιοχή των Πετραλώνων. Ο Εκπαιδευτικός όμιλος «Σταθμός Γνώσης» εκτός των άλλων είναι και πιστοποιημένο «Κέντρο δια βίου μάθησης 1» από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) σε όλα τα θεματικά αντικείμενα:

  • Υγείας και Πρόνοιας
  • Αγροτικά
  • Περιβάλλοντος
  • Πολιτισμού και Αθλητισμού
  • Οικονομίας – Διοίκησης
  • Πληροφορικής
  • Τουριστικά και Παροχής Υπηρεσιών
  • Παιδαγωγικά

Στη συνέχεια προστέθηκε στις δομές της εταιρείας η υπηρεσία του φροντιστηρίου Μέσης εκπαίδευσης «Σταθμός Γνώσης». Μαζί μας έχουμε τόσα χρόνια μια ομάδα αξιόλογων καθηγητών / προσωπικού και στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες. Κάθε χρόνο εξελίσσουμε όλο και περισσότερο το εκπαιδευτικό μας έργο και ήδη έχουμε εκπαιδεύσει περισσότερα από 4.500 άτομα.

Φέτος, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο 10 ετών λειτουργίας και σε συνεργασία με την TUV AUSTRIA HELLAS, πιστοποιήσαμε τόσο τις υπηρεσίες των Ξένων Γλωσσών όσο και της Μέσης Εκπαίδευσης οι οποίες ήταν ήδη σε υψηλό επίπεδο. Με τις πιστοποιήσεις αυτές αποδεικνύουμε μέσω ανεξάρτητου φορέα ότι πετυχαίνουμε τους εκπαιδευτικούς και εταιρικούς μας στόχους. Δεσμευόμαστε ότι οι μαθητές μας θα πετύχουν τους εκπαιδευτικούς στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Τέλος υποσχόμαστε ότι παρέχουμε υπηρεσίες εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας και βελτιώνουμε την ήδη υψηλή απόδοση μας.

Ως εκπαιδευτικός (μαθηματικός) γνωρίζω πολύ καλά τον χώρο της Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ενημερώνομαι ανελλιπώς για τις εξελίξεις του. Αισθάνομαι περήφανος για την πορεία του εκπαιδευτηρίου μας και για το μέλλον του. Με απόλυτο σεβασμό και επίγνωση της ευθύνης μου, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά και να επιλέξουμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις εκπαιδευτικές σας ανάγκες!

Με εκτίμηση,

Θεοχάρης Θεόδωρος

Διευθυντής Κέντρου