Αναμενόμενο voucher ανέργων ηλικίας 29-64 ετών

 ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ 29 ΕΩΣ 64 ΕΤΩΝ

Στις 21-05-2015, η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  Ράνια Αντωνοπούλου, ανακοίνωσε την ανάκληση του αναμενόμενου προγράμματος, με τίτλο «Επιταγή Κατάρτισης Ανέργων σε τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, με υποχρεωτική εγγυημένη απασχόληση», το οποίο αφορούσε 16.220 ανέργους, ηλικίας 29 έως 64 ετών.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και  Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το πρόγραμμα αναμένεται να ανασχεδιαστεί με καινούρια δεδομένα και όρους που θα ευνοούν τους ωφελουμένους, με στόχο πάντα τη δυναμική επανένταξή τους στην αγορά εργασίας. Αξίζει να σημειωθεί, πως η κυρία Αντωνοπούλου δεσμεύτηκε για δημοσίευση της νέας πρόσκλησης μέχρι το τέλος Ιουλίου 2015.

Αν είστε άνεργοι ηλικίας 29 έως 64 ετών και επιθυμείτε να ενημερωθείτε για το νέο πρόγραμμα, μπορείτε είτε να επισκεφθείτε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 «Σταθμός Γνώσης, στα Πετράλωνα, για προσωπική ενημέρωση από τους έμπειρους συνεργάτες μας, είτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Αν είσαι άνεργος κάνε την αίτηση σου εδώ.

Αν είσαι επιχείρηση και θέλεις να κάνεις αίτηση για επιδοτούμενο προσωπικό πάτησε εδώ.

Comments are closed.