Αίτηση ενδιαφέροντος επιτυχών Ανέργου σε voucher

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα σας ενημερώσουμε για το  πρόγραμμα voucher στο οποίο κληρωθήκατε:

Όνομα: *

Επίθετο: *

ΚΑΥΑΣ ( μόνο αριθμοί χωρίς παύλες):

Σε ποιο voucher έχετε κληρωθεί; * voucher ηλικίας 29-64 ετών voucher πρώην εργαζομένων Εκδοτικών Επιχειρήσεων Attica publishing Activities voucher πρώην εργαζομένων σε επιχειρήσεις με δραστηριότητες προγραμματισμού και ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών Attica Broadcasting voucher πρώην εργαζομένων της SPRIDER voucher πρώην εργαζομένων της FOKAS voucher πρώην εργαζομένων της nutriart και ανέργων ηλικίας 15-29 ετών voucher τουρισμού voucher ηλικίας 18-24 ετών voucher ηλικίας 25-29 ετών

Πόλη:

E-mail: *

Τηλέφωνο (κινητό): *

Αποδοχή Όρων

captcha

Δηλώνω ότι όλα τα παραπάνω στοιχεία που καταχωρώ είναι αληθή. Αποδέχομαι την παραχώρηση των παραπάνω προσωπικών μου στοιχείων, τη διαχείριση τους και τη διατήρησή τους σε βάση δεδομένων του δικτύου με προσωπικά στοιχεία υποψηφίων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Η συμπλήρωση και η αποστολή της παρούσας φόρμας ενδιαφέροντος συνεργασίας στο Κ.Δ.Μ.2 «Σταθμός γνώσης» δεν δημιουργεί καμία υποχρέωση ή δέσμευση συνεργασίας.  Με την υποβολή της αίτησης θα σας σταλεί ενημερωτικό email ότι τη παραλάβαμε.

*: το πεδίο είναι υποχρεωτικό